anunci FASCURT - Festival De Curtmetratges Del Masnou - Spot 4K Edició 2005

▷ Anunci FASCURT 2005

Anunci FASCURT edició 2005

Si ets un amant del cinema, no et pots perdre el FASCURT, Festival de Curtmetratges del Masnou. En aquest vídeo, et portem de tornada a l’edició 2005, on es va celebrar una mostra inoblidable de curts. Prepara’t per a un viatge en el temps que et portarà al cor del món del cinema de curtmetratges.

Anunci FASCURT edició 2005, remasteritzat a 4K

FASCURT – Festival de Curtmetratges del Masnou

Descobreix Fascurt, el festival de curtmetratges que va sorgir com a iniciativa entre amics l’any 2003 al Masnou (Barcelona) i que, any rere any, ha crescut fins a convertir-se en un referent en el món de l’audiovisual i en la zona del Maresme.

El festival va ser reconegut pel seu prestigi en el territori català i el 2008 es va unir a la Coordinadora de Festivals de Cinema i Vídeo de Catalunya (CI&VI Festivals). Si busques descobrir nous talents i gaudir d’un cap de setmana ple de cinema i diversió, Fascurt és la teva millor opció!

AKONGA

Akonga, Acció Kon Ganas, és una associació sense ànim de lucre situada a El Masnou, que té com a objectiu principal difondre la cultura per a tothom i fomentar la creativitat en l’àmbit audiovisual.

L’associació compta amb professionals de diversos sectors culturals que hi col·laboren de manera totalment desinteressada, creient en el projecte i dedicant-hi tota la seva passió i energia per a fer-lo créixer. Si busques una associació compromesa amb la cultura i la creativitat, Akonga és una molt bona opció.


Publicado

en

, ,

por

Etiquetas:

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido