Breu Introducció al Western - Cartell Sala Flyhard - peppayo.com

▷ NO te la Perdis: «Breu Introducció al Western»

Una mirada profunda a la condició humana: “Breu Introducció al Western”

En el món del teatre, de tant en tant, emergeix una obra que captura l’essència de la seva època amb una precisió aclaparadora. «Breu Introducció al Western», escrita per l’enginyós Joan Yago i dirigida amb gran encert per Llàtzer Garcia, és precisament això: una peça colpidora que no només entreteixeix una narrativa absorbent, sinó que també serveix com a lupa sota la qual es pot examinar la complexitat de la condició humana.

El Treball dels Actors: Una Simbiosi Perfecta amb els Personatges

Breu Introducció al Western - Els Quatre Actors - Sala Flyhard - Sergi Panizo - peppayo
Breu Introducció Al Western – Els Quatre Actors – Sala Flyhard – © Sergi Panizo

Des del primer moment, Pepo Blasco, Oriol Guinart, Jan Serra i Eduard Benito ens submergeixen en un viatge emocional amb interpretacions que destil·len autenticitat i passió. La seva habilitat per donar vida als personatges amb tanta naturalitat és remarcable, creant una connexió immediata amb l’audiència. La seva entrega és palpable, i cada gest, cada paraula, cada silenci, ressona amb la veritat dels seus rols.

Un Escenari que Desafia la Imaginació: Coreografies en un Tetris Teatral

L’escenari, de reduïdes dimensions, es converteix en un taulell de Tetris on els actors, amb una destresa sorprenent, encaixen les peces de la narrativa en una coreografia complexa i fluida. Aquesta ‘partida’ a més d’optimitzar l’espai, també ens evoca la supervivència i adaptabilitat dels personatges dins del seu món confinat.

Breu Introducció al Western - Foto d'equip - Sergi Panizo - peppayo.com
Breu Introducció Al Western – Foto D’Equip – © Sergi Panizo

Reflexió i Humor: El Yin i el Yang de l’Experiència Teatral

L’obra ens convida a reflexionar sobre temes profunds i sovint incòmodes, tot mantenint un equilibri exquisit amb moments de lleugeresa i humor. Aquesta dualitat ens permet processar la duresa de les realitats que s’expliquen, mentre ens ofereix un alleujament benvingut a través del riure.

Actualitat i Crítica Social: Un Text que Resona amb els Temps

Amb una aguda crítica social, «Breu Introducció al Western» reflecteix la dominació persistent del capitalisme sobre la humanitat, una temàtica que, malgrat ser tan antiga com la civilització mateixa, mai ha estat més pertinent. L’obra ens desafia a mirar més enllà de la superfície i a qüestionar les estructures de poder que modelen les nostres vides.

«Breu introducció al western», entrevista amb l’equip

Conclusió: Una Experiència Teatral Imprescindible

En resum, «Breu Introducció al Western» és una obra imprescindible que captura l’esperit dels nostres dies amb una narrativa poderosa i actuacions memorables. És una peça que no només s’ha de veure, sinó que també s’ha de viure, de debatre i de recordar. Un triomf teatral que ressonarà en els espectadors fins i tot molt després de finalitzar l’espectacle.

SINOPSI

Un fill sense feina i un pare de baixa després de patir una agressió violenta conviuen junts en un pis i les úniques visites que reben són les del tiet que fa tota mena de teràpies i la de l’avi en un avançat estat de demència. Mentrestant, fora de casa, sembla que el món es torna cada dia més i més violent. A les pel·lícules de l’oest l’home blanc doma la natura i hi imposa la llei i l’ordre. Però quant temps durarà aquest ordre? Què ha de passar perquè tot comenci a esquerdar-se?

BREU FITXA ARTÍSTICA

AUTORIA

Joan Yago

DIRECCIÓ

Llàtzer Garcia

INTERPRETACIÓ

  • Eduard Benito
  • Pepo Blasco
  • Oriol Guinart
  • Jan Serra

Publicado

en

,

por

Etiquetas:

Comentarios

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Ir al contenido